Підсумком конкурсу стало не тільки визначення переможця, а й привід ще раз згадати про подвиг кожного, хто захищає нашу країну, і віддати їм належне.

Смартфон для героя відправився до батька Людмили Кучеренко - Василя Романюка в Павлоград.

"2 роки тому 14 жовтня мій тато Василь Романюк захищав Донецький аеропорт ... Це був не найкращий день його життя. Жовтень 2014 року він провів під постійними обстрілами ... Через 2 роки, саме в жовтні, йому сняться сни про аеропорт і прокидається вночі, і нібито чує запах пороху. Дуже хочу, щоб він отримав цей смартфон, як нагороду за те, що він 2 роки тому стояв на захисті аеропорту! ", - написала Людмила.

Людмила Кучеренко з Павлограда розповіла про свого батька.

Ну і історія-переможець.

"Хоч має маленьку дитину та переспективну роботу, все ж віконує свою головну задачу - захіщає Україну. Я розумію, что ВІН лишь один з тисяч, и такого подарунку вартий КОЖЕН з наших вояків. І знаю, что є люди, Яким грошовий еквівалент такого телефону може Врятувати життя ....Слава Україні! І хлопці-вояки, зі святом! ", - Поділилася Ярослава.

Ярослава Мізано написала про журналіста Олександра Войтко, який воює на Донбасі.

"У АТО отримав контузію і осколки по тілу. Хочу сказати, що будь-який хто там був і є, заслуговує на такий подарунок", - написала учасниця.

Ганна Охріменко розповіла про брата своєї подруги Олександра Шевченка, який лежить в лікарні з порваними зв'язками.

"Вона з самого початку війни, ще з окупації Криму, почала допомагати нашим військовим. Збирала і передавала допомогу в окупований штаб ВМС в Севастополі, потім допомагала різним військовим підрозділам. Навчає солдат тактичної медицині, як надати собі і побратиму першу допомогу в бою. у неї є грамоти і навіть медаль ветерана 81 Бригади .... Але це не головне. головне те, що всіма способами вона захищає нашу рідну Україну і свій рідний Донбас ", - поділився користувач.

Максим Василець пише, що всіх його друзів-військових об'єднує волонтер Ольга Олійник.

Кілька найбільш зворушливих і вражаючих історій ми опублікуємо тут.

Користувачі соціальних мереж ділилися історіями з життя знайомих учасників бойових дій і волонтерів, а ми відібрали автора кращої з історій, щоб нагородити її героя цінним призом - преміальним смартфоном ImSmart C501.

На честь Дня Захисника України, який наша країна відзначила 14 жовтня 2016 року вже вдруге, редакція Podrobnosti.ua і команда Impression Electronics запустили конкурс історій про учасників АТО.

герїчні історії про учасників АТО