В рамках десятого фестивалю «В пошуках Made in Ukraine», що відбувся 15-16 жовтня на Контрактовій Площі в Києві чотириста учасників з різних куточків країни представили товари українського виробництва. Відвідувачам була представлена продукція для дому та декору, текстиль, осінні колекції одягу і взуття, косметика і побутова хімія, меблі, техніка і звичайно ж якісні продукти харчування від українських брендів.

Для наймолодших відвідувачів працювала дитяча зона з аніматорами та атракціонами. Малюки із задоволенням грали в лабіринті з сіна і брали участь в численних майстер-класах з ліплення, живопису, традиційних видів творчості.

Відвідувачі високо оцінили нововведення 10-го фестивалю "В пошуках Made in Ukraine" - міні-зоопарк. Всі бажаючі могли погладити тварин і сфотографуватися з ними.

10-й ювілейний фестиваль

Музична частина фестивалю була представлена запальними DJ сетами, які допомогли відвідувачам не замерзнути і підняти настрій, а також вечірнім виступом групи ТіК і джазовою імпровізацією ввечері..

Не дивлячись на по-осінньому прохолодну погоду, фестиваль запам'ятався нашій команді теплою атмосферою, особливим драйвом і оптимізмом учасників і гостей фестивалю.

Impression Electronics вже в десятий раз представив свою продукцію на фестивалі, і в черговий раз порадував відвідувачів якісною і доступної технікою - смартфонами, планшетами, пристроями-трансформерами.

Ми раді бути частиною проекту, покликаного розвивати і популяризувати вітчизняні бренди. Можливість представити свою продукцію для масової аудиторії і спілкуватися з користувачами нашої техніки особисто дуже важлива для

Impression Electronics і допомагає визначити потреби аудиторії, щоб успішно впроваджувати їх в нових продуктових лінійках.

Проект блогера Юлії Савостіна "У пошуках Made in Ukraine" - це перший і наймасштабніший в Україні проект, який допомагає локальним брендам комунікувати зі споживачем і підвищувати стандарти якості своєї продукції.

З фестивалю ми повернулися не з порожніми руками - організатори відзначили бренд Impression Electronics як постійного учасника проекту спеціальним дипломом.

До зустрічі на фестивалях "У пошуках Made in Ukraine" в наступному сезоні!

Відео про проект "У пошуках Made in Ukraine"