Долучайся до мобільного «Гаджетопаду» від українського бренду Impression Electronics! За останній рік інженери компанії зробили значний внесок в розробку української техніки. Ми вирішили, що з результатами їх плідної праці повинен познайомитись кожен, тому запускаємо конкурс, який подарує вам хороший настрій, корисні знання та технологічні призи.

анонс гаджетопада

«GADGETопад» – це можливість кожен день протягом цілого місяця вигравати смартфони і планшети. Для участі в конкурсі потрібно пройти всього 5 простих кроків:

  1. Реєстрація. Перейдіть на сайт проекту -  impression.itc.ua - який наші програмісти дбайливо розробили для вас, і натисніть на кнопку «Реєстрація» або «Взяти участь».
  2. Беріть участь в розіграші гаджету дня. Кожен день ми розігруємо новий пристрій. Брати участь можна в будь-якому розіграші на ваш розсуд або у всіх відразу.
  3. Відповідайте на питання про компанію Impression Electronics, обираючи правильний варіант із запропонованих. Будьте уважні, деякі питання складніші, ніж здається на перший погляд.
  4. Дізнайтеся, чи правильно ви відповіли на питання. Ми надішлемо вам лист на пошту.
  5. Вигравайте! Кожен день серед усіх хто правильно відповів на питання, ми будемо розігрувати смартфон або планшет, обираючи щасливчика за допомогою сервісу random.org.

Про результати розіграшу ми будемо повідомляти на наступний день о 15:00 на сайті проекту. Призи можна буде отримати в шоу-румі Impression Electronics за адресою м.Київ, вул. Старокиївська 8/12 або Новою Поштою в будь-яке місто України за рахунок одержувача. Конкурс проводиться з 1 по 31 серпня 2016 року. Брати участь можуть всі громадяни України, яким виповнилося 18 років. Якщо ви ще не досягли повноліття, попросіть ваших батьків допомогти.