Уже кілька років поспіль Всеукраїнська рекламна коаліція і дослідницька компанія Factum Group називає імена кращих маркетинг-команд України. Цей рік не став винятком! Команда Impression Electronics – увійшла до п'ятірки найкращих маркетингових-команд України в своїй категорії.

п'ятірка кращих маркетинг-команд

2016 став для бренду Impression Electronics справжнім досягненням. Ми не тільки запустили безліч промо-кампаній, створили унікальний контент з нашими споживачами, наша маркетинг-команда стала в один ряд з такими гігантами як Microsoft і Samsung, розділивши з ними підсумкову таблицю конкурсу.

http://best-marketing.com.ua/teams/2016/

Над просуванням бренду працює команда досвідчених фахівців, які роблять суттєвий внесок в розвиток і процвітання бренду. «Best Marketing Teams 2016» – нагорода, яку можна отримати тільки шляхом старань та завзятою роботою. І Impression це вдалося!

«У цьому році ми доклали максимум зусиль, щоб наш бренд знайшов унікальний імідж - і це спрацювало. Ми жартували, іронізували, нестандартно підходили до питань - і ось результат, наша невелика, дружна маркетингова команда увійшла в п'ятірку кращих в своїй категорії і стала в один ряд з такими гігантами як Samsung і Microsoft. Мені дуже приємно, що не тільки споживачі, але й професіонали так високо оціни нас. Скажу чесно, це величезний стимул рухатися далі і радувати споживачів новими, цікавими ідеями в наступному році », – говорить Директор з продажу та маркетингу Євген Толчінін.

У 2016 році команда вибрали для себе непростий і дуже цікавий шлях – відкинути прийняті в нашій індустрії стандартні інструменти маркетингу і звернулися до нових і оригінальних.Наприклад, в році, що минає Impression запустив вірусні кампанії, додавши навіть в іміджевий ролик, який зазвичай нудний і шаблонний, екшн і емоцію, не боячись епатувати і провокувати. Адже користувач втомився від стандартних конкурсів, перенаситився звичайними розіграшами. Провели дві масштабні кампанії з гейміфікацією, які дозволили охопити користувачів по всій Україні.Що здорово, так це відгуки, які отримувала ТМ!І, звичайно, команда Impression Electronics не збирається зупинятися на досягнутому – 2017 рік гарантовано піднесе споживачеві нові емоції, оригінальні і цікаві проекти.Перемога в конкурсі «Best Marketing Teams 2016» є підтвердженням визнання якості і того, що бренд Impression Electronics є беззаперечним лідером в своєму сегменті на українському ринку.