23-25 червня в Київській галереї мистецтв "Лавра" пройшов надзвичайно насичений емоціями та враженнями Smart & Marketing Festival, який в одному місці зібрав топ-менеджерів великих компаній, інженерів, стартаперів, маркетологів, IT-спеціалістів та безліч інших цікавих осіб. 

Три літніх дня були сповнені хорошим настроєм, танцями, музикою, пізнавальними конференціями, а в додаток смачною їжею.

футуристичний фестиваль

Команда Impression Electronics також не залишилась в стороні та потішила відвідувачів подарунками, представила новинки бренду Impression Electronics – ImPAD W 1002 та W 1102 та просто насолоджувалась дійством.

Протягом двох днів на стенді Impression Electronics проходила лотерея, яка зібрала більше 100 учасників. Кожен міг отримати заохочувальний сувенір. Головний приз команда Impression розіграла в неділю – планшет Impression ImPAD 9415. Вітаємо переможця!

В програмі фестивалю кожен бажаючий міг випробувати на собі сухий лід. Таку можливість представив музей «Експерементаріум», який допоміг відвідувачам згадати шкільну програму фізики та хімії.

Існує класична фраза: «Поєднувати приємне з корисним»!!!

Така можливість була у кожного із відвідувачів футуристичного Smart & Marketing Festival, який проходив 23-25 червня в стінах Київської галереї мистецтв «Лавра». Бажаючі мали можливість насолоджуючись експонатами та стендами, слухаюти пізнавальні лекції на різноманітні теми. 

За три дні конференції вдалося виступити більш ніж 150 спікерам, які охоче ділились досвідом зі слухачами. 

25 червня продакт менеджер бренду Impression Electronics Віталій Різниченко виступив з темою «Впровадження новітніх технологій в освітню систему»! Та поділився історією вже реалізованих кейсів. Інноваційна освіта дуже важлива, оскільки сучасні школярі прагнуть дізнаватись більше, а завдання вчителів – зробити урок максимально цікавим та інформаційним. Impression Electronics уже має рішення для шкіл – учнівський ноутбук Impression Palace Hill та дитячий планшет Flag Hill, які отримали спеціальний софт, посилений захист від пилу та вологи.